#fractal-design

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

70

Fractal Design Torrent – ett väl genomfört chassi med högt luftflöde

Fractal Design satsar fullt ut på högt luftflöde med sitt chassi Torrent, vilket idag tar plats i SweClockers testlabb.

21

Fractal Design åtgärdar fläktkontroller till chassit Torrent

En månad efter återkallandet av Torrent rapporteras att Fractal Design åtgärdat fläktkontrollern, som tidigare riskerade kortslutas.

40

Fractal Design pausar färska Torrent och återkallar fläktkontrollern

Nytt kretskort tarvas för att den medskickade fläktkontrollern inte ska riskera att kortsluta, varför försäljning nu stoppas tillfälligt.

118

Fractal Design lanserar Torrent – chassi med luftflöde i fokus

Med ett stort galler, stora fläktar och ett stort innanmäte går Fractal Design all-in med fokus på luftflöde i nya Torrent.

16

Fractal Design Aspect är budgetvänlig uppsättning fläktar

Den något mer avskalade kollektionen får namnet Aspect och inkluderar åtta nya fläktar som bland annat har stöd för att kedjekopplas.

76

Fractal Design Meshify 2 Compact – suverän uppföljare till Meshify C

Testlabbet får besök av den nya minstingen i Fractal Designs chassifamilj Meshify, där det bjuds på högt luftflöde och smarta lösningar i ett mer kompakt format.

51

Svenska teknikprofiler: Hannes Wallin VD på Fractal Design

Fractal Design har gått från en liten svensk chassitillverkare till den näst största i USA. VD:n Hannes Wallin berättar om resan dit.

87

Fractal Design på väg till börsen

Med börsnoteringen vill svenska Fractal Design nå ut till internationella kapitalmarknader och öka bolagets varumärkeskännedom.

108

Fractal Design Meshify 2

Fractal Design siktar på högt luftflöde och ett lättbyggt inre med chassit Meshify 2 som idag tar plats i testlabbet.

Sponsras av Fractal Design
24

Fractal Design svarar på communityts frågor

Inför SweClockers Live bad vi forumet att komma med frågor ni ville ställa till bolaget. Här har ni videon med deras svar.

65

Fractal Design släpper universellt fäste för vertikal grafikkortsmontering

Med produkten Flex B-20 vill företaget möjliggöra stående montering av grafikkort i chassin där det annars inte är möjligt.

87

Hitta hemliga påskägget i Fractal Design Define 7 Compact

Fractal Design firar senaste lanseringen med en klurig tävling för SweClockers medlemmar. Nu gäller det att vara kvicktänkt.

111

Fractal Design Define 7 Compact – en värdig uppföljare till Define C

Fractal Design tar plats i testlabbet med uppföljaren till storsäljaren Define C, med påkostade materialval och smarta lösningar.

19

Fractal Design släpper Celsius+ – slutna vattenkylare med fläkthubb och belysning

Välrenommerade Fractal Design uppdaterar sortimentet av slutna vattenkylare med trendriktig RGB-belysning och diskret kabeldragning.

40

Fractal Design Era ITX – stiligt men svettigt

Med en stilfull design och ett flexibelt inre vill Fractal Design slå sig in i det kompakta SFF-segmentet med chassit Era ITX.