Inlägg

Inlägg som Aeqvist har skrivit i forumet
Av Aeqvist
Skrivet av Edin_II:

Hörde mycket bra om det första spelet när det släpptes, är den värd att ge sin på?

JA!

Av Aeqvist
Skrivet av Bozzeta:

Jag har gjort detta i 10 år i Win10. Vad är nytt?

Det står väl i nyheten? Har inget med Windows 10 att göra.

Av Aeqvist
Skrivet av maweric:

Klarar denna av att ta sig mellan två gräsmattor som har en grusväg/infart mellan sig?

Ja, då skapar du en "överfart" i appen bara.

Av Aeqvist

Fick också stora svarta fläckar av solen på min äldre OLED, fick dock bort det med en pixeltvätt.

Av Aeqvist

Annonsen är avslutad

Av Aeqvist
Skrivet av Millhouse1:

Det är coolt men vet inte om jag tycker att det är värt 7k för detta. Personligen har jag ingen användning för det med än spel och ska man behöva lägga 2-5 hundra varje gång på spel känns det väldigt väldigt dyrt

Så är det förvisso med alla konsoler, spel kostar pengar, spelen till Quest är ofta billigare dock. Men tycker man inte det är kul är det ju inte värt några kronor överhuvudtaget 🙂

Av Aeqvist
Skrivet av Mocka:

Jag har inte ens sneglat på Online utan bara kört Offline då jag vill ta saker och ting i min egen takt. Vilka är fördelarna med Online? Enda skillnaden jag märkt är chatten.

Man kan spela med andra + att det är väl även trading osv senare i spelet. Därför jag inte vill starta en Offline, får vänta tills Onlinedelen fungerar bra helt enkelt.

Av Aeqvist

Anthem MRX-510

Har en Anthem MRX-510 till salu, bra skick och fungerar bra.

https://anthemav.com/products-archived/series=mrx-series/mode...

Läs hela annonsen här

Av Aeqvist
Skrivet av Hubertus:

Jag tycker jag saknar en diskussion om problem som kan uppstå vid ett längre strömavbrott på vintern då du inte är i stugan.

Det har han redan svarat på, han har släkt som kan gå dit och elda.

Av Aeqvist
Skrivet av kotten33:

Addade skill´en ball lightning, men för mig så flög det bara iväg en boll, inte som det gjorde på videon.

Du behöver en specifik aspect för att den ska göra det, allting finns på sidan som länkades. Hela guiden vad som behövs.

Av Aeqvist
Skrivet av ZyntaX:

Genomled 2 avsnitt på säsong 2 av Reacher innan jag stängde ned.
Vilken genomusel smörja. Dialog och skådespel är så man får gåshud av skam.
Alan Ritchson är så fullpumpad med både steroider och melanotan till den grad att det blir komiskt
Melanotan fräknar överallt och moon face av Testosteron.

Jag ger betyget 2 tomma testo ampuller av 10. Är helt förvirrad hur serien kan ha så högt betyg.

Första säsongen var riktigt underhållande tycker jag, andra är riktigt tråkig tyvärr, kommer inte se klart den..

Av Aeqvist
Skrivet av cogiskart:

Däremot vill jag slå ett slag för att julklapps-spel måste döden dö. Vi har slutat med det i släkten men var tvungen att vara med i ett via jobbet. Köpgräns på 50kr gör att det mest blir skräp eller godis som ges bort. Ser det som ett otroligt slöseri och gåvo-andan försvinner helt.

Vi har ibland kört med "Retro-klappar". Man tar något som man har hemma som man inte själv använder men tänker att någon annan faktiskt kan tycka är bra. Ibland byter man bara onödiga saker men ibland så är det väldigt lyckat, speciellt om det är blandad ålder på dom som är med. Sen kostar det inget heller.

Ett år la jag fram fjärrstyrda strömuttag (NEXA) för jag hade redan bytt till andra varianter. Blev väldigt populärt hos den äldre skaran

Av Aeqvist
Skrivet av A1200:

Nja, bara heads-up. 🙂

PS Okej då, har personligen varit med om 2 liknande skador. Fast 1:a var order of magnitude (x10) värre än Kanadensarens. Den 2:a var i linje med hans. Kostnaden för den första var 7.000 kr via försäkringen och för den andra 8.500 kr ur egen ficka och utan försäkring. Och den klimatförstörande dieselbilen rullar fortfarande på hur bra som helst. 🙂 Ta i träd. 🌲🙂

PS2 Totalen för 1:a skadan låg på 27.000 kr. Försäkringen stod alltså för 20k. Fick dock vänta i 1 månad då delarna beställdes från BMW i Tyskland.

PS3 2:a gången fick jag vänta i 0 dagar då bilen funkade perfa förutom lite missljud.🙂

M
Ja det är inte alltid kul med bilar, min motor skar på min tidigare audi, skulle gå på 100k+ att fixa, som tur var gick det på försäkringen. Höll även på att hända en 2a gång på samma bil men då hann jag iaf stänga av bilen innan det smällde.

Tycker nya id2 verkar spännande, men priset lär väl dra iväg i Sverige dock :/

Av Aeqvist

Är ju bra att göra en liten sammanfattning om man klistrar in en 17min video, är det något du vill diskutera kring videon?

Av Aeqvist
Skrivet av oqvist:

japp 150+ asus RT-AC68U.

Stödjer wifi 6 ska in och böka i den se om jag kan få lite fart.

Det är väl AX som är wifi 6,det har väl inte den där? Men du borde ändå kunna få mer fart.

Av Aeqvist
Skrivet av UnkeN:

Hej!

Jag ser en liten skrämmande utveckling bland bilförare. Färre och färre som tar körkort för manuell växellåda, och nu med elbilars intåg och one pedal drive så används kanske inte två pedaler något mer snart. Starthjälp i backe är väl standard på allt.

Är det en fördumning av bilförarna eller en förenkling av körningen? Om det blir för enkelt att köra, kommer förarna bli rastlösa och börja pilla på telefoner under färd? (Vilket jag ser hända allt för ofta redan)

Ingen kritik mot dig som jag citerar, bara en fundering!

Allt gott!

Det är absolut en förenkling av körningen, vad folk väljer att göra är en annan sak. Folk pillar på mobilen även om dom kör med manuell växellåda.

Man kan ju också välja att se det som att man kan ha betydligt bättre fokus på vägen när man slipper tänka på att växla och att vara nervös för att få motorstopp i backe

Av Aeqvist
Skrivet av tJev:

Bör få hem mitt Bobovr m3 pro strap nästa vecka... däremot har jag inte skaffat något silikon interface cover. Kört lite med mitt gamla VRCover skydd som passar ganska bra men märks att den är lite större än optimalt. Någon som har köpt något annat än Metas 750kr kit med bra resultat?

Beställde 2st från Amazon, har inte fått det än dock så vet inte hur dom är, kan återkomma när jag fått det få se.

Av Aeqvist

Dags att skapa en separat däck-tråd?

Av Aeqvist

Fasen, var för seeeg 😢

Av Aeqvist
Skrivet av Halldin:

Den officiella Elite Strap verkar vara bra nu, bara att den är lite dyr.

Ett fulhack som funkade bra med Quest 2 var att ta ett måttband med bältspänne (typ Stanley 5m) och haka i bältspännet bak i tygremmen. Då agerar den motvikt.

Okej, tack, kanske far och köper ett elitestrap för att testa, går väl lämna tillbaka om det inte känns bättre. Annars får man väl gott vänta tills Bobovr finns att få tag på.